Garage Van Eyken te Haacht in de kijker!

Bij garage Van Eyken zijn alle automerken welkom. Voor technische controle, regulier onderhoud en seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u met vakantie gaat. Onze service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar. Onze kennis van moderne voertuigtechniek zorgt ervoor dat we ook uw wagen perfect kunnen onderhouden.

" Als onafhankelijke garagehouder word ik permanent geconfronteerd met de specifieke motorolie vereisten van de diverse constructeurs.
De eisen die heden ten dage worden gesteld door de vooraanstaande personenwagenfabrikanten worden steeds strenger, performanter en meer specifiek per automerk.

Tegelijkertijd zijn ook onze klanten terecht veeleisend en willen zij graag dat in hun voertuig de juiste en aanbevolen smeerolie wordt gebruikt. Castrol heeft bij uitstek hiervoor het juiste en meest performante productengamma beschikbaar. Het is bovendien zo dat de meest vooraanstaande automobielconstructeurs samen werken met Castrol en/of Castrol smeermiddelen aanbevelen.

Ik heb dan ook niet getwijfeld toen ik door Verolub, Castrol Ambassador en tevens de Belgische vertegenwoordiger van het "Castrol Service Plus" garage netwerk, werd uitgenodigd om één van hun "Castrol Service Plus" garages te worden. Het kwaliteitslabel "Castrol Service Plus" past nl. perfect in mijn eigen bedrijfsfilosofie, waarbij kwaliteit primeert! "

Dixit Mark Van Eyken
Zaakvoerder / eigenaar van garage Van Eyken in Haacht

 

 

castrol